onsdag 21. mars 2012

Vakre Angkor Wat i vennlige Kambodsja

Etter et par dager i Bangkok der vi fikk sett litt flere severdigheter fikk vi besoek fra hjemlige trakter. Elizabeths kjaereste og soester moette oss i Bangkok for tre dager siden! De skal vaere med oss paa tur i to uker, det blir koselig :) Haha, stakkars folk, de fikk en lang reise... Etter flyturen dro vi dem med paa en ca 12 timers reise paa landeveien for aa komme fram til Siem Reap i Kambodsja! Men de overlevde overraskende bra!
Hovedattraksjonen i Kambodsja er Angkor Wat. Det er slutten av toerketiden her, saa det ble temmelig hett aa vandre rundt paa tempelomraadene... Angkor Wat er bare en "liten" del av et stort omraade med mange gamle bygninger og templer. Det ble nesten litt repetitivt til slutt.... En artig side er at deler av filmen Tomb Raider er spilt inn i noen av ruinene, det satte Oeystein stor pris paa, hehe... Stilig med digre ansikter paa fasadene da!
Ellers har vi surret litt rundt i Siem Reap og handlet paa markeder og faatt massasje av blinde! Herlig... Vi har ogsaa tatt en liten tur i byens "Bar Street" og sett handelen og livet. Blanding av vanlig vestlig dansing og show med Khmer folkedans.

Ingen kommentarer: